SYMPOSIUM

14 May 2019

IX Symposium Internacional de Tecnologías Alimentarias / 9th Food Technology International Symposium

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"Innova hoy para triunfar mañana"

Libro Resumen Ponencias Presentadas al Symposium
Programa del IX Symposium Internacional de Tecnologías Alimentarias
Drying food by-products using Pulse Combustion Drying = Deshidratación de subproductos alimentarios mediante Pulse Combustion Drying./Aritz Lekuona (Ekonek, Spain)
Sostenibilidad y economía circular en las proteínas del futuro: PROYECTO PROGRESO / Vanesa Martínez. CEO Grupo Carinsa
Desarrollos de nuevos biopolímeros a partir de residuos hortofrutícolas / Chelo Escrig Rondán· Dpto. Extrusión AIMPLAS
Food Safety Modernization Act (FSMA) New Food Safety Perspectives !! / Dra. Tania Martínez, Demos Global Group
Compounds of interest in wastewater from food processing industries: H2020 Afterlife project
Best Innovative Approach to Minimize Post Harvest Losses within Food Chain for VET. / Yıldıray ISTANBULLU Central Research Institute of food and Feed Control
Valuable products from food by-products / Fahrettin GÖĞÜŞ Gaziantep University Food Engineering Department Gaziantep, Turkey
Training and Education for companies in the field of food waste reduction and valorization / Charis M. Galanakis. Yildiray Istanbullu
Bioeconomy: a tool for improving efficiency in the food industry / Dr Manuel Lainez
Desarrollo de novedosos productos a base de frutas y hortalizas mediante tecnologías emergentes / Prof. Dr. Francisco Artés Hernández
Indicadores de ecoeficiencia hídrica en la industria agroalimentaria = Indicators of water eco-efficency in the agri-food industry / Dr. Miguel Ángel Cámara Botía. Universidad de Murcia
Aplicación de polímeros y procesos de oxidación avanzada en la eliminación de contaminantes emergentes en las aguas residuales / CTC